Programma

U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten.
08.00 uur:  Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek.
± 09.45 uur:  Aankomst in Sneek.
10.00 uur:  Een uitstekende plek voor een lekkere kop koffie met gebak.
10.45 uur:  Stadswandeling  onder leiding van gidsen.

Sneek of zoals de Friezen het zeggen, Snits! Gelegen aan het Sneekermeer, is het nationaal bekend  als watersport-stad.
De Sneekweek, een zeilevenement, is van internationale allure.
Dat Sneek een waterstad is bewijst wel de geweldige oude Waterpoort.
De prachtige historische gebouwen laten zien dat Sneek en rijk verleden heeft.
Wandel met onze gidsen langs de Martinikerk met een originele houten klokkentoren, het prachtige Stadhuis, het Gerecht en de vele herenhuizen langs de grachten.
Een bezoekje aan de winkel van de weduwe Joustra mag natuurlijk niet ontbreken, waar nog steeds de originele Berenburger wordt bereidt.
Verbaas u tijdens deze rondleiding over de vele bijzondere winkels die er nog in deze stad te vinden zijn.
Lang geleden is de winkelketen van C&A hier begonnen.
Het oude winkelpand staat er nog steeds.

± 12.15 uur:  Lunch bij
14.00 uur:  Vrije besteding.

Bij voorbeeld na de lunch een rondwandeling of ergens lekker gaan zitten en wat drinken, winkelen of een galerie bezoeken.

± 16.15 uur:  Vertrek uit Sneek
± 17.35 uur:  Aankomst bij van Heijningen Bosch
Een monumentale parel in Veendam.

Adres: Beneden Oosterdiep 63
9641 JB Veendam
Telefoon: 0598 364 253

Met Private Dining bij Van Heijningen Bosch dineert u in een gezellige en ongedwongen sfeer met vrienden, familie of collega’s.
Ga samen uit eten op een bijzondere locatie in Veendam, waarbij u kunt genieten van de privacy van een eigen ruimte.
We stellen onze sprookjesachtige en historische zalen ter beschikking speciaal voor uw gezelschap.

Onze chef-kok Fabian begeleidt deze avonden met de meest voortreffelijke gangen.
Elk seizoen stelt hij een nieuw menu samen met bijzondere gerechten waarbij verse en seizoensgebonden ingrediënten worden gebruikt.
In de agenda ziet u de eerstvolgende data voor Private Dining, reserveer vandaag nog een tafel!

Ik sta als chef in verschillende keukens en ik kan met mijn 32 jaar ervaring van toegevoegde waarde zijn
binnen elk keukenteam.
Momenteel verzorg ik met veel plezier en passie het culinaire aspect bij Van Heijningen Bosch, waarbij ik
de gasten wil verblijden met verrassende gerechten van kwaliteit.

± 17.45 uur:  Gezellig borrelen op het terras of in de lounge.
19.00 uur:  Diner.
21.15 uur:  Vertrek
22.00 uur:  Terug in Zuidbroek.