Uitnodiging: Kennismaken met ondernemers in Midden-Groningen!

Beste ondernemer,

Sinds januari valt de gemeente Midden-Groningen in het werkgebied van Economic Board Groningen (EBG). EBG is ontstaan uit de aardbevingsproblematiek, met als doel een economisch sterke en zelfredzame regio neer te zetten. Daarbij willen wij zorgen voor meer bedrijvigheid en meer banen in het aardbevingsgebied.

De nieuwe gemeentelijke herindeling betekent dat de ondernemers in de gemeente Midden-Groningen nu ook bij ons terecht kunnen voor geld, advies en hulp bij vestiging in Noord- en Midden Groningen.

Daarom willen wij graag kennismaken! Op maandagmiddag 25 juni ben je van harte welkom bij Hotel Faber in Hoogezand-Sappemeer. Tijdens deze informele bijeenkomst geeft Marco Smit, bestuurder van Economic Board Groningen, kort uitleg over de regelingen en mogelijkheden voor ondernemers. Vervolgens komen twee ondernemers aan het woord die reeds gebruik hebben gemaakt van de regelingen en programma’s van EBG. Uiteraard sluiten we af met een hapje en drankje. Het programma is als volgt:

16:00 uur             Inloop met koffie/thee
16:30 uur             Opening door Marco Smit, bestuurder Economic Board Groningen Ondernemers aan het woord:
Aard Duivenvoorden van EAZ Wind uit Hoogezand Martin Haverkamp van Uitvaartcentrum Slochteren In via Aeterna
17:30 uur             Borrel en hapje met de mogelijkheid om kennis te maken met de adviseurs van EBG
18:30 uur             Einde

Locatie
Hotel Faber
Meint Veningastraat 123
9601 KE Hoogezand-Sappemeer

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze middag via: www.economicboardgroningen.nl/kennismaken.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar wil je toch graag kennismaken en kijken wat de Economic Board Groningen voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers, Maarten Soppe (msoppe@ebgn.nl) of Erik Doornspleet (edoornspleet@ebgn.nl).

Graag tot ziens op 25 juni!

 

Vriendelijke groeten,

Marco Smit
Bestuurder Economic Board Groningen